Over de Auteur

Voertuiggegevens.eu is een initiatief van Werbeagentur HengstmengelWerbeagentur Hengstmengel heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van voertuigen en kenteken check in NederlandAls je ons wilt bereiken dan kan dat per post of emailPostbus 13 6460 ImstEmail:sites(at)werbeagentur-tourismus.com

De Auteur

Wilhelmus Hengstmengel is naast eigenaar van het in Sautens in Oostenrijk gevestigde Werbeagentur Hengstmengel, ook liefhebber van lekker eten en lekkere snacks.

Begonnen als groenteboer, heeft hij een voorliefde voor verse producten, bij voorkeur regionaal verbouwd. Dus zonder langere aanvoertijden en aanvoerafstanden.

Inmiddels adviseert hij via diverse platforms in binnen- en buitenland, hoe gezonde en verse producten gebruikt kunnen worden in heerlijke gerechten, en vooral niet duur hoeven te zijn. Daarnaast worden tips gegeven hoe deze verse producten het beste bewaard kunnen worden, en wanneer dergelijke producten en in welke hoedanigheid het best gekocht kunnen worden.

Alle recepten op deze website worden vanzelfsprekend eerst uitgetest voordat deze recepten geplaatst worden.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal Wilhelmus Hengstmengel.

Door het kenteken van een auto te checken, kun je essentiële informatie krijgen zoals het bouwjaar, het merk, het model, de kleur, het motorvermogen, en de brandstofsoort. Dit helpt je om de basiskenmerken van de auto te verifiëren. Voor mij is het belangrijk om deze faciliteit gratis aante bieden, voor de basisinformatie. Extra zaken zoals het schadeverleden is helaas niet gratis beschikbaar, maar ook daarvan wordt de prijs beperkt.

Spread the love