Over de Auteur

Voertuiggegevens.eu is een initiatief van Wilhelmus Hengstmengel

Wilhelmus Hengstmengel heeft zich onder andere gespecialiseerd op verschillende sites over koken en recepten. Daarbij is het belangrijkste het gebruik van verse producten, en simpelweg lekkere gerechten.

Als je mij wilt bereiken dan kan dat per post of email.

Stadtplatz 10 Top 24
6460 Imst

Email: sites(at)werbeagentur-tourismus.com

Wil je meer weten, kijk dan op wilhelmushengstmengel.nl

De Auteur

Wilhelmus Hengstmengel is naast eigenaar van het in Imst in Oostenrijk gevestigde gelijknamige werbeagentur, ook liefhebber van lekker eten en lekkere snacks.

Begonnen als groenteboer, heeft hij een voorliefde voor verse producten, bij voorkeur regionaal verbouwd. Dus zonder langere aanvoertijden en aanvoerafstanden.

Inmiddels adviseert hij via diverse platforms in binnen- en buitenland, hoe gezonde en verse producten gebruikt kunnen worden in heerlijke gerechten, en vooral niet duur hoeven te zijn. Daarnaast worden tips gegeven hoe deze verse producten het beste bewaard kunnen worden, en wanneer dergelijke producten en in welke hoedanigheid het best gekocht kunnen worden.

Alle recepten op deze website worden vanzelfsprekend eerst uitgetest voordat deze recepten geplaatst worden.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal Wilhelmus Hengstmengel, shutterstock.com, pixabay.com, pexels.com of depositphotos.com.

Door het kenteken van een auto te checken, kun je essentiële informatie krijgen zoals het bouwjaar, het merk, het model, de kleur, het motorvermogen, en de brandstofsoort. Dit helpt je om de basiskenmerken van de auto te verifiëren. Voor mij is het belangrijk om deze faciliteit gratis aante bieden, voor de basisinformatie. Extra zaken zoals het schadeverleden is helaas niet gratis beschikbaar, maar ook daarvan wordt de prijs beperkt.

Spread the love